Η φιλοσοφία μας

Στο Vmax πιστεύουμε πως ο καθένας έχει δικαίωμα στη βελτίωση της αθλητικής του ικανότητας. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού δίνουμε τη δυνατότητα στον καθένα ξεχωριστά να προπονηθεί όπως ένας επαγγελματίας αθλητής.

Η προπόνηση απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φυσικής και σωματικής κατάστασης. Από αθλητές που θέλουν να πετύχουν συγκεκριμένους στόχους, καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και την εμφάνιση τους, μέχρι και άτομα με διάφορα θέματα υγείας (πάντα σε συνεννόηση και με την έγκριση του εκάστοτε επιβλέποντος ιατρού και φυσικοθεραπευτή).

Η προπόνηση βασίζεται στη λειτουργική κίνηση και στην επιβάρυνση του σώματος με εξειδικευμένα όργανα όπως λάστιχα, βαριές μπάλες, ιμάντες, ελεύθερα βάρη, κ.α. ( vertimax v8, 4d pro 3.1, trx, mpf, bosu, κ.α. ).

Δουλεύουμε σε μικρά γκρουπ, έχοντας τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου, λαμβάνοντας υπόψιν τις αρχές της προοδευτικής επιβάρυνσης.

Η διάρκεια της προπόνησης είναι 45 λεπτά, η οποία πραγματοποιείται σε προγραμματισμένα ραντεβού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Ομάδα μας

Please specify image url.

Βαγγέλης
Παππάς

προπονητής βελτίωσης αθλητικής ικανότητας

  • Ειδικός στην αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς.
  • Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θες/νικης
  • Εμπειρία: 20+ χρόνια
Please specify image url.

Έρη
Παπαβασιλείου

Προπονήτρια βελτιστοποίηση φυσικής κατάστασης & Yoga Instructor

  • Πιστοποιημένη Hatha Yoga Instructor, Rehab Coach
  • Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ (ΕΚΠΑ), MSc Applied Sports and exercise physiology